![]() |
Jak się ubrać na randkę? - Wersja do druku +- Forum Nieśmiałość (https://niesmiali.net.pl) +-- Dział: Mam problem (https://niesmiali.net.pl/forum-Mam-problem) +--- Dział: Uczucia,przyjaźń, związki (https://niesmiali.net.pl/forum-Uczucia-przyjazn-zwiazki) +--- Wątek: Jak się ubrać na randkę? (/temat-Jak-sie-ubrac-na-randke) |
Jak się ubrać na randkę? - Asia - 19-06-2013 Idąc na pierwsze spotkanie z drugą płcią, mamy dylemat. Trzeba jakoś wyglądać, jakoś się zaprezentować. Otwieramy półki, szafy - wybieramy. Czy są jakieś kanony? Wytyczne? Lepiej wyglądać elegancko czy na luzie? Czy kobieta powinna być ubrana seksownie czy zwyczajnie? Jakim strojem może zaimponować, zaciekawić mężczyzna? Jak ubierać się, by było ok? RE: Jak się ubrać na randkę? - zwyczajna - 20-06-2013 Jeśli ubierzesz się zbyt seksownie, to może być sygnał dla partnera, czego oczekujesz po pierwszym spotkaniu, więc lepiej uważaj. Zgadzam się z tajną. Czysto, schludnie, wygodnie. Ale na pewno ubrałabym się kobieco, żeby czuć się dobrze sama ze sobą, więc jeansy i sportowe buty raczej odpadają... ale to zależy też od tego, gdzie ta randka ma się odbyć, bo jeśli to np. wspólny wypad na rower, czy rolki, to szpilek raczej nie założę ![]() Kiedyś oglądałam program, w którym pokazano w jaki strój mężczyzna ubrałby kobietę na randkę, a jak ubrałaby się sama. Okazało się, że mężczyzna wybrał krótką, obcisłą koszulkę (odkrywającą brzuch) i obcisłe spodnie. Kobieta śmiała się, gdyż uznała, że tak to najwyżej na siłownię mogłaby się ubrać (podzielałam Jej zdanie ![]() Kobietka ubrała się w klasyczną sukienkę i wg mnie wyglądała ok ![]() RE: Jak się ubrać na randkę? - Asia - 20-06-2013 Również przemawia do mnie ubiór prosty, bez zbytniego wydziwiania czy też pokazywania nadmiaru seksapilu za pomocą kiecki ledwie zakrywającej tyłek. W tamtym roku widziałam młodą kobietę, moim zdaniem ubraną świetnie na randkę - w niezbyt długą sukienkę, z delikatnym dekoltem, buty na średnim obcasiku. Troszkę z zazdrością patrzałam - mnie taki stroj nie pasuje. Dla niej był idealnie dobrany. Co do mężczyzny - również podoba mi się prosty strój, czysty, schludny. Tak żeby było widać, że się starał, ale jednocześnie nie tak, aby wyglądał nienaturalnie. RE: Jak się ubrać na randkę? - .m - 24-06-2013 Ubierz się tak było Ci dobrze ![]() ![]() RE: Jak się ubrać na randkę? - Desire... - 24-06-2013 Najważniejsze to ubrać to w czym czujemy się dobrze,aby przez całą randkę nie myśleć o tym ,że coś jest nie wygodne :p Fakt,że wszystko zależy od gustu. Ja chciałabym wyglądać po prostu kobieco.. nie noszę mini ![]() ![]() ![]() RE: Jak się ubrać na randkę? - .m - 24-06-2013 Czysto? Facet zanim dotrze na randkę musi pokonać wiele przeszkód ![]() RE: Jak się ubrać na randkę? - zwyczajna - 25-06-2013 (24-06-2013, 19:36 PM)Mansur napisał(a): Czysto? Facet zanim dotrze na randkę musi pokonać wiele przeszkód Kobieta również. Zwłaszcza na szpilkach :d RE: Jak się ubrać na randkę? - Piotr - 11-02-2014 Ja bym się ubrał tak jak zazwyczaj, koszula, marynarka, krawat ![]() RE: Jak się ubrać na randkę? - Scrooge - 30-06-2014 Randki są czymś mi obcym ![]() ![]() ![]() |